Eco accommodation in Croatia

O nama

Zašto Dalmatia Green program?

Dalmatia Green programom potičemo boravak u održivim smještajnim objektima, promoviramo lokalnu i organsku hranu,  unikatne suvenire, održive aktivnosti, odgovoran način putovanja i posjećivanje jedinstvenih ‘neotkrivenih’ lokacija u Dalmaciji.

Vjerujemo da mladi umovi, inovativne ideje i entuzijazam mogu unijeti ekološke promjene u postojeću turističku ponudu.  Surađujemo s Ekonomskim fakultetom u Splitu i Agencijom za mobilnost i programe EU sa svrhom zajedničkih projekata i radova koji doprinose razvoju održivog turizma u Dalmaciji.

Zašto smo jedinstveni?

  • Razvijamo partnerstva s tvrtkama iz ‘zelenog sektora’, kako bismo mogli pružati inovativne zelene proizvode i usluge s popustima za naše članove.
  • Pomažemo Dalmatia Green članovima da se izdvoje od konkurencije, unaprijede oglašavanje i poboljšaju popunjenost objekta u pred i post sezoni privlačenjem održivih turista.
  • Potičemo suradnju između domaćih proizvođača, pružatelja održivih usluga i turista.
  • Razvijamo smjernice za inovativne održive aktivnosti.

Gdje djelujemo?

Vjerujemo da Dalmacija sa svojim jedinstvenim, očuvanim otocima, gradovima bogatim poviješću i neotkrivenim ljepotama dalmatinske zagore ima vrhunski potencijal za cjelogodišnju turističku sezonu s prirodom u srcu.

Želite li surađivati s nama?

Jeste li oduševljeni vizijom Dalmatia Green turizma i želite financijski poduprijeti naš daljnji razvoj? Pridruži nam se kao donator!

Da li nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše članove? Pridružite nam se kao partner!

Želite li doprinijeti idejama, znanjem i vremenom stvaranju nove vizije održive budućnosti? Steći nova iskustva i upoznati ekološki osviještene prijatelje? Pridružite nam se kao volonter!

Molimo vas, ispunite obrazac i kontaktirati ćemo vas u najkraćem mogućem vremenu!

14 + 10 =

Udruga za prirodu okoliš i održivi razvoj

Obala hrvatskog narodnog preporoda 7/III 21000 Split

IBAN: HR81 2330 0031 1000 8640 0
OIB: 17644269011

© 2017 Udruga Sunce

 

KONTAKT

 

FINANCIRALO

  • Projekt se realizira u okviru sufinanciranja programa i projekata za strukovne udruge u turizmu i ugostiteljstvu 2017. godine.

PARTNERS