Eco accommodation in Croatia

Popusti

“Zato što održivo i profitabilno stoje jedno uz drugo!”

 

Stvorili smo partnerstva s tvrtkama iz ‘zelenog sektora’ kako bismo pokazali da se doista isplati zazeleniti poslovanje! One nude popuste i posebne ponude kako bi vam pomogli učiniti poslovanje ekološkim!

Udruga za prirodu okoliš i održivi razvoj
Obala hrvatskog narodnog preporoda 7/III 21000 Split
IBAN: HR81 2330 0031 1000 8640 0
OIB: 17644269011
© 2017 Udruga Sunce
 

KONTAKT

 
FINANCIRALO
  • Projekt se realizira u okviru sufinanciranja programa i projekata za strukovne udruge u turizmu i ugostiteljstvu 2017. godine.
PARTNERS

SOLAR PROJEKT d.o.o.

Tvrtka Solar Projekt d.o.o. je specijalizirana za poslove projektiranja, prodaje, instalacije i održavanja fotonaponskih solarnih sustava te za usluge iz područja automatike, elektroinženjeringa i LED rasvjete. Dalmatia Green članovi koriste 20% popusta na solarne sustave i 15% na rasvjetu.

www.solarprojekt.hr

Ekofrend

Tvrtka Preval Ekofrend djeluje u Hrvatskoj već 10 godina. Nudi jednostavne i pristupačne načine da učinite svoje poslovanje zelenim. Profesionalni savjeti, proizvodi i usluge uz značajne uštede uspješno spajaju ekonomsku održivost i zaštitu okoliša. Oni sa sigurnošću jamče uštedu vode od barem 50%, često i preko 70%. Iskoristite 20% popusta kao Dalmatia Green član i učinite svoj smještaj ekološkim i isplativim!

www.ekofrend.hr

KupiLED

Uštedite do 90% energije zamjenom postojeće sa LED rasvjetom! Uštedite do 2000 kuna po svakoj LED žarulji kojom zamijenite vašu trenutnu žarulju. Poslužite se LED kalkulatorom na web stranici i izračunajte mjesečnu uštedu energije u kunama, vrijeme povrata investicije, itd. Dalmatia Green članovi dobivaju ”kupone”, s kojima koriste 20% popusta na cijeli asortiman proizvoda.Trg hrvatske bratske zajednice 3, Split

https://kupiled.eu/store/